CONSULTANȚĂ

Bine ați venit la „Servicii Funerare ANA-IRINA”, unde oferim servicii funerare complete și pline de compasiune pentru a ajuta familiile în situațiile dificile în cazul pierderii unei persoane dragi. Misiunea noastră a fost întotdeauna să uşurăm povara planificării unei înmormântări în astfel de momente emoţionante. Va oferim o gamă completă și personalizata de servicii, pentru a respecta dorințele dumneavoastră și ale celor dragi. În calitate de profesioniști cu ani de experiență în „servicii funerare”, considerăm că este cea mai mare responsabilitate a noastră să tratăm fiecare detaliu cu cea mai mare atenție, oferind îndrumări și sprijin pe tot parcursul procesului de înmormântare și comemorare. Să facem acest moment dificil un pic mai ușor pentru familii este scopul nostru principal. Aveți încredere în noi pentru a-ți onora pe cei dragi cu demnitate și respect.

Ritual înmormântare

Știm ca trecerea in neființa a celui drag este surprinzătoare de fiecare data. O firma specializată in domeniul funerar poate ușura acele momente in care ai un deces în familie și ai nevoie de îndrumare, sprijin, consiliere, pentru ca tu sa poți fi alături de sufletul persoanei neînsuflețite. Venim in ajutorul clientilor nostri cu toate serviciile legate de ceremonia de inmormantare.

Aflați mai multe

Parastas-Mese de pomenire

Restaurant și Bucătărie proprie. Organizări parastase, mese de pomenire, la restaurantul nostru și în alte locații din împrejurimile Iasului. Ne ocupam de tot ce înseamnă catering, avem tot ce e nevoie pentru servirea mesei in regim catering: oale termice, vesela, șervețele, fete de masa, personal pentru servit, etc. Ne deplasam pe toată raza județului Iasi.

Aflați mai multe

Transport Funerar

Transportul decedatului în condiții de maximă siguranță și respect, cu mașini autorizate