Despre companie
Ana-Irina SRL, societate comercială activă din 1991, a început activitatea cu producerea de sicrie și alte articole din lemn. Comercializarea sicrielor a făcut ca Ana-Irina SRL sa se specializeze cu organizarea de ceremonii funerare.  In decursul acestor ani, societatea Ana-Irina SRL a devenit specializată in servicii funerare complete.
Va oferim o gamă completă și personalizata de servicii, pentru a respecta dorințele dumneavoastră și ale celor dragi,servicii pline de compasiune, de susținere și atentie, pentru a vă ajuta în momentul în care pierdeti pe cineva drag. Echipa noastră de profesioniști cu experiență este aici pentru a vă sprijini în această călătorie dificilă. Ne asigurăm că fiecare detaliu este tratat cu sensibilitate și respect, lucrând în colaborare cu tine pentru a crea un rămas bun memorabil și semnificativ pentru persoana decedata.
Aveți încredere în noi să vă ghidăm în aceste momente dificile, asigurând un rămas bun semnificativ pentru cei dragi.
Pentru a simplifica etapele ce se parcurg in cazul unui deces, recomandam clientilor nostri efectuarea unei precomenzi. Aceasta se poate realiza printr-o vizita prealabila la magazinul nostru pentru a cunoaste produsele ce le oferim, pentru a stabili tipul de funeralii pe care il doriti si costurile pe care le implica. Organizam parastase la restaurantul nostru dar si în alte locatii in regim catering. Mancarea este preparata la bucataria proprie.