Servicii Funerare Complete

* Consultanta de specialitate * Intocmirea actelor necesare pana la groapa (act deces, act inhumare, aviz Sanepid) * Transport funerar cu auto-specializate pe orice distanta in Iasi si imprejurimi * Serviciu de manipulare sicriu acasa la client si la biserica * Capac frigorific sicriu * Colaborare medic pentru constatare, imbalsamare * Servicii specializate pentru spalat, imbracat, cosmetizare * Ajutorul de inmormantare (pentru pensionari si salariati) * Asistenta in procurarea unui loc de veci * Proiectare si detalii de lucrari in cimitire marmura si alte roci ornamentale *Buchete, coroane, jerbe si aranjamente funerare *Candele, lumanari, cruci funerare * Anunt la ziar *Mese de pomenire **personalul firmei este reprezentat de oameni seriosi cu tinuta morala Prin toate aceste facilitati, incercam sa alinam durerea familiei si sa oferim ajutor intr-un moment greu, dand dovada de respect si discretie.

CONSULTANȚĂ

Ana-Irina SRL oferă servicii funerare complete, cu o abordare sensibilă și respectuoasă față de clienți. Ne-am dedicat să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră în momentele dificile și emoționale, oferindu-vă suportul necesar pentru organizarea unui serviciu funerar. Suntem conștienți că fiecare familie are propriile tradiții și preferințe, motiv pentru care ne străduim să vă oferim servicii personalizate, adaptate cerințelor și dorințelor dumneavoastră. Serviciile noastre cuprind toate aspectele necesare pentru organizarea unei înmormântari, comemorari sau a unei slujbe de pomenire. Oferim servicii funerare complete și pline de compasiune pentru a ajuta familiile în situațiile dificile în cazul pierderii unei persoane dragi. Misiunea noastră a fost întotdeauna să uşurăm povara planificării unei înmormântări în astfel de momente emoţionante. Să facem acest moment dificil un pic mai ușor pentru familii este scopul nostru principal. Aveți încredere în noi pentru a-ți onora pe cei dragi cu demnitate și respect.

Transport Funerar Autorizat

Transportul decedatului în condiții de maximă siguranță și respect, cu mașini autorizate. Transport funerar cu auto-specializate. Transport Funerar Iasi Transport cu Limuzine Funerare Mercedes -TRANSPORT CU LIMUZINE FUNERARE

Ritual înmormântare

Apelează la specialiști în domeniu care te îndrumă din primele momente spre ce trebuie sa faci ca sa parcurgi cu ușurință procesul de organizare a comemorării și a înmormântării persoanei care nu mai este printre noi. Știm ca trecerea in neființa a celui drag este surprinzătoare de fiecare data. O firma specializată in domeniul funerar poate ușura acele momente in care ai un deces în familie și ai nevoie de îndrumare, sprijin, consiliere, pentru ca tu sa poți fi alături de sufletul persoanei neînsuflețite. Venim in ajutorul clientilor nostri cu toate serviciile legate de ceremonia de inmormantare. Înțelegem că fiecare familie are nevoi unice și dorim să vă oferim servicii personalizate, adaptate în totalitate cerințelor dumneavoastră. Echipa noastră de profesioniști empatici și cu o înțelegere profundă a acestor momente dificile vă va ghida pas cu pas în toate aspectele organizării ceremoniei funerare.

Aflați mai multe

Parastas - Mese de pomenire

ORGANIZARE PARASTASE, MESE DE POMENIRE, la RESTAURANTUL NOSTRU dar si în alte locatii in regim catering Restaurant și Bucătărie proprie. - Locatia se afla in plin centru civic, departe de aglomeratia si poluarea orasului, dar totusi in oras. - Nu deranjati vecinii. - Acces la terasa - Sala pentru 80 persoane. - Sala mica 30 persoane. - Parcare pentru autoturisme. - Mijloace de transport accesibile pentru toate zonele orasului - Bucatarie excelenta, nu o spunem noi, o spun clientii nostri - Puteti organiza parastasul in orice zi a saptamanii. Personalul va seveste pana cand pleaca ultimul invitat. - Preturile sunt accesibile. - Dam posibilitatea clientilor de a face propriul meniu(dulce, post) In cazul in care doriti ca parastasul sa aiba loc la alta destinatie (praznicare), ospatarii nostri va stau la dispozitie incercand astfel sa va scape de grijile care le presupun cumparaturile, gatitul si servitul la masa. Organizări parastase, mese de pomenire, la restaurantul nostru și în alte locații din împrejurimile Iasului. Ne ocupam de tot ce înseamnă catering, avem tot ce e nevoie pentru servirea mesei in regim catering: oale termice, vesela, șervețele, fete de masa, personal pentru servit, etc. Ne deplasam pe toată raza județului Iasi.

Aflați mai multe

Reastaurant

Mese de Pomenire - Restaurant - Catering - Locatia 1 se afla in plin centru civic, departe de aglomeratia si poluarea orasului, dar totusi in oras. - Locatia 2 - Lunca Cetatuii, Cartier Visoianu - 90 persoane - Nu deranjati vecinii. - Acces la terasa - Sala pentru 80 persoane. - Parcare pentru autoturisme. - Mijloace de transport accesibile pentru toate zonele orasului - Bucatarie excelenta, nu o spunem noi, o spun clientii nostri - Puteti organiza parastasul in orice zi a saptamanii. Personalul va seveste pana cand pleaca ultimul invitat. - Preturile sunt accesibile. - Dam posibilitatea clientilor de a face propriul meniu(dulce, post)